Zlatari.ro proiect ce are ca scop crearea unui spatiu virtual de gazduire a informatiilor despre Biserica Zlatari. Pentru o vizualizare corecta și atrăgătoare a informaților este necesar ca mecanismul Java Script să fie activat.
Parohia ZLĂTARI - BUCUREȘTI, România

Sfaturi


Rugăciune către Sfântul Sfințit Mucenic Ciprian

[0000-12-31]

Sfinte sfințite Mucenice Ciprian, ierarhul cel ales al lui Hristos, cu frică de Dumnezeu și cu credință tare ne închinăm cinstitelor tale moaște și icoanei tale și te chemăm să ne ajuți cu sfintele și preaputernicele tale rugăciuni. Din norul necazurilor și din negura ispitelor care vin asupra noastră ridică-ne, ca să vedem lumina Preasfintei Treimi, cea plină de har și de adevăr, îndreptătoarea credincioșilor pe calea mântuirii.
Ajută-ne, sfinte, să ne întrarmăm cu semnul Crucii, asemenea preaînțeleptei fecioare Iustina care te-a adus și pe tine la credința cea adevărată. Apără-ne de vrăjmașii cei văzuți și de cei nevăzuți, de farmece, de blesteme și de vrăji, întărește în sufletele noastre dorul de Dumnezeu și pomenirea neîncetată a preasfântului nume al Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Dăruiește-ne și nouă din tăria cea neînfricată a luptelor duhovnicești prin care ai biruit puterea diavolului, cu harul Duhului Sfânt.
Roagă-te, Sfinte Ierarhe Cipriane, ca să ne tămăduim de lenevie, de neștiință, de uitare și de celelalte patimi. Fii povățuitorul nostru pe cărările necunoscute ale vieții, ca să părăsim păcatul și să lucrăm faptele cele bune cu lumina, harul și înțelepciunea dăruite nouă prin mijlocirea ta de Atotputernicul Dumnezeu, Tatăl, Fiul și Sfântul Duh, Căruia se cuvine toată slava, cinstea și închinăciunea, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin !

Sursa: Parohia Zlatari


Nr. accese: 41751, Ultimul acces: 2023-11-29 20:54:07

Web Design Losonczy.ro